Nieuws

Sportpakket voor de Kia Cee´d

Sportpakket voor de Kia Cee´d

Kia gaat met de Cee´d op de sportieve toer. Speciaal voor de Cee´d is namelijk een sportpakket ontwikkeld dat de vijfdeurs hatchback een gespierder aanzien geeft. De bodykit en de accessoires zijn als pakket, maar ook afzonderlijk leverbaar.

Kia wil met de Cee´d meer op sportiviteit insteken. De Cee´d is dan ook een wat dynamischer ogend model dan we van de Koreanen gewend zijn. Echt sportief kan de auto echter niet genoemd worden, maar Kia brengt daar met dit sportpakket verandering in.

Exterieur en interieur
Het exterieur wordt gesierd door een gewijzigde voor- en achterbumper, een set zijskirts, een achterklepspoiler en 17 inch lichtmetalen wielen met 225/45 Michelin banden. Ook het interieur kan met diverse accessoires worden aangekleed. Het zwart lederen interieur is voorzien van rode accenten, de pookknop is met hetzelfde materiaal bekleed en er zijn RVS-instaplijsten gemonteerd. De speciale vloermatten maken het plaatje compleet. Om ook onderhuids een wat sportiever karakter te realiseren werd de Cee´d met 30 mm verlaagd.

Compleet pakket
Kia levert het sportpakket voor de Cee´d via de Kia-dealers. Wie alle accessoires wenst moet rekenen op een pakketprijs van € 6.900,-. Alle opties kunnen echter ook afzonderlijk worden besteld.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken