Nieuws

Eindelijk een nieuwe Fiat Multipla

Eindelijk een nieuwe Fiat Multipla

Het heeft lang geduurd maar dit is de nieuwe Fiat Multipla. De vorige serie van de Multipla stond bekend als erg lelijk maar daar heeft Fiat wat aan gedaan. Over het resultaat mag u zelf oordelen!

De voorkant, die eerst heel rond was en een rare ‘bobbel’ onder de voorruit had heeft plaatsgemaakt voor het nieuwe familie-gezicht van Fiat. Het heeft wel wat weg van de Idea en ook de Stilo is er enigszins in te herkennen. Dit doet de Multipla, al zeg ik het zelf, best goed. Als je kijkt naar de grote lijnen is de Multipla wel een beetje gelijk gebleven. Het is dan ook meer een facelift dan een nieuw model te noemen.
 
Behalve negatieve publiciteit heeft de Multipla ook veel positieve publiciteit ontvangen. Zo is de auto bijzonder ruim en praktisch en zijn de rij-eigenschappen erg goed. Eigenaren zijn dan ook lovend over de Multipla in tegenstelling tot heel veel anderen.
 
Gebleven in de Multipla is de bijzondere stoelopstelling van 3+3. Ook de interieurruimte is flink gebleven en aan bagageruimte is eveneens geen gebrek.
 
Fiat heeft nog maar weinig vrijgegeven over de Multipla, wel is bekend dat er vele nieuwe kleuren, bekledingen en opties leverbaar worden en dat de Multipla een rijke standaarduitrusting mee zal krijgen. Ik ben er persoonlijk erg benieuwd naar of deze Multipla wel een succes zal worden. Laten we het hopen voor Fiat want dat hebben ze hard nodig. Ze zijn in ieder geval op de goede weg!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Eindelijk een nieuwe Fiat Multipla
Eindelijk een nieuwe Fiat Multipla
Redactie
Door Redactie

Zoeken