Nieuws

Aero Sportpakket voor Honda CR-V

Aero Sportpakket voor Honda CR-V

Honda levert de CR-V vanaf heden optioneel met een Aero Sportpakket. De sportieve lijn aan accessoires onderstreept het sportieve karakter van Honda’s SUV. Het Aero Sportpakket bestaat uit onder meer diverse spoilers en 19 inch lichtmetalen wielen.

Honda positioneert de CR-V niet zozeer als een SUV, maar meer als een cross-over. Volgens de Japanners heeft de CR-V dan ook duidelijk een sportief tintje. Dat zien we aan het dikke front, de aflopende zijlijn en de afgeronde achterzijde. Om dit sportieve karakter extra te benadrukken is de CR-V vanaf heden leverbaar met een Aero Sportpakket.

Spoilers en lichtmetalen wielen
Het sportpakket geeft de CR-V duidelijk een meer sportief aanzien. Aan de voorzijde zien we niet alleen honingraatgaas in de grille, maar ook een sportieve bumper. De mistlampen zijn daarin nadrukkelijker opgenomen en de bumper heeft een meer geprononceerder design. Van opzij zien we skirts en zoals Honda het zelf noemt ´aerodynamische zijdorpels´. Bovenop de achterklep pronkt een spoiler en de aluminium-look beschermplaat onder de achterbumper draagt eveneens bij aan de gewenste uitstraling. Tot slot zorgen de 19 inch lichtmetalen wielen voor de finishing-touch.

Sportonderstel
Motorisch is er niets veranderd, maar wel monteert Honda indien gewenst een sportonderstel. De al niet kinderachtige wegligging van de CR-V wordt daarmee naar een nog hoger plan getild.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Aero Sportpakket voor Honda CR-V
Aero Sportpakket voor Honda CR-V
Redactie
Door Redactie

Zoeken