Nieuws

Renault Clio F1 Team R27

Renault Clio F1 Team R27

Na de Mégane F1 Team R26 komt Renault nu met de Clio F1 Team R27. Waar de Mégane op de markt werd gebracht ter ere van de overwinning in de F1, wordt de Clio F1 Team R27 geïntroduceerd naar aanleiding van de nieuwe F1-auto (R27) van Renault.

De Clio F1 Team R27 is zonder meer een opvallende verschijning. Het model is gespoten in Sirius (Renault) geel en voorzien van diverse stickers die naar de F1 moeten verwijzen. Het exclusieve karakter van dit model wordt verder onderstreept dankzij de rood gelakte remklauwen, de Recaro sportstoelen en het genummerde typeplaatje in het interieur. Ook de 17 inch lichtmetalen velgen uitgevoerd in donker antraciet onderstrepen de exclusiviteit van dit model.

Verlaagd onderstel
Bij enkel optische wijzigingen is het niet gebleven. Zo is de Clio F1 Team R27 verder voorzien van een aangepast onderstel waardoor de auto lager bij het wegdek ligt. Of de Clio ook motorisch is aangepast is niet bekend. Het model is gebaseerd op de Clio RS en heeft dan ook sowieso 200 pk onder de motorkap.

Wereldprimeur in Genève
De Clio F1 Team R27 staat als wereldprimeur op de Autosalon van Genève. Nadere details zullen tegen die tijd bekend worden gemaakt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Renault Clio F1 Team R27
Renault Clio F1 Team R27
Redactie
Door Redactie

Zoeken