Nieuws

Uitgelekt: De nieuwe Volvo XC70

Uitgelekt: De nieuwe Volvo XC70

Dit is de nieuwe Volvo XC70, waarvan de foto´s naar buiten zijn gebracht door een medewerker van Volvo. De foto´s zijn genomen in de fabriek van de Zweedse autofabrikant waar een aantal voorseriemodellen staan opgesteld.

De compleet nieuwe XC70 is klaar! En deze foto´s bewijzen dat. Volvo presenteert de nieuwe V70 en XC70 op de aankomende Autosalon van Genève. De eerste officiële foto´s zullen echter niet lang meer op zich laten wachten. In oktober lekten ook al beelden uit van de V70 die eveneens in de fabriek op de gevoelige plaat werd gelegd.

Herkenbaar design
Volvo´s nieuwe 70-serie is compleet nieuw. Dat geldt echter niet voor de uitstraling van het model. Het is een herkenbaar en typisch Scandinavische auto. De XC70 wordt uiteraard gekenmerkt door vele plastic onderdelen op de bumpers en een wat dikker front dan de V70. Motorisch zal Volvo het gamma ongeveer gelijk trekken met de S80. Dat betekent dat de V70 en XC70 vermoedelijk leverbaar zullen worden met de 2.5T, 3.2, V8 en de D5 dieselmotor.

Autosalon van Genève
In maart debuteren de V70 en XC70 op de Autosalon van Genève. Wij verwachten de eerste officiële informatie nog voor de beurs te kunnen onthullen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Uitgelekt: De nieuwe Volvo XC70
Uitgelekt: De nieuwe Volvo XC70
Redactie
Door Redactie

Zoeken