Nieuws

Driedeurs BMW 1-serie!

Driedeurs BMW 1-serie!

Dit is de driedeurs BMW 1-serie waarvan de eerste beelden op internet zijn beland. Het driedeurs model van de 1-serie wordt pas over enkele dagen onthult maar een video doet momenteel de ronde over het internet. Deze foto´s zijn dan ook uit die video afkomstig.

Ruim twee jaar na de marktintroductie van de BMW 1-serie komt BMW dit jaar met een driedeurs variant van het model. Al lange tijd wordt het driedeurs model op diverse plaatsen ter wereld gespot. Vele spyshots doen dan ook al maanden de ronde over het internet. BMW zal de auto volgende week officieel presenteren en dan komt er een eind aan het ´mysterie´ rondom de driedeurs 1-serie.

Facelift
De introductie van het model valt tegelijk met de introductie van een facelift voor de vijfdeurs 1-serie. Het model is op diverse punten aangepast. De meest opvallende wijzigingen zien we aan de voorzijde. Daar wordt de 1-serie gekenmerkt door een nieuwe voorbumper en licht gewijzigde koplampunits. Ook onderhuids is er het nodige veranderd. Zo zal de 1-serie leverbaar worden met de 3.0 liter zescilinder turbomotor uit de 335i.

Maart/april bij de dealers
Volgende week volgt meer informatie over de gefacelift 1-serie en de driedeurs variant. Beide modellen staan vermoedelijk al in maart/april bij de BMW-dealers.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Driedeurs BMW 1-serie!
Driedeurs BMW 1-serie!
Redactie
Door Redactie

Zoeken