Nieuws

S-line sportpakket Audi TT

S-line sportpakket Audi TT

Audi komt met twee sportieve S-line pakketten voor de Audi TT Coupé. De beide pakketten voegen extra sportiviteit toe aan de TT Coupé.

Audi levert nagenoeg elk model in de serie met een S-line sportpakket. Zo ook de TT Coupé. Het pakket bestaat uit twee onderdelen; een S-line sportpakket en een S-line exterieur pakket. Het sportpakket voor de TT zorgt ook daadwerkelijk voor toegevoegde sportiviteit. Zo is het onderstel wat sportiever afgesteld en met 10 mm verlaagd. Audi levert de TT S-line met 18 inch lichtmetalen wielen in vijfspaaks design. Optioneel zijn er 19 of 20 inch wielen leverbaar.

Sportinterieur
Binnenin de TT S-line zien we stoelen die bekleed zijn met een combinatie van leer en stof. Optioneel is het mogelijk om de stoelen te laten bekleden met nappa-leer dat is voorzien van het S-line logo. Het leer is gestikt met zilverkleurig draad. Om de sportiviteit ook in het schakelen door te voeren is de versnellingspook ingekort. Verder zien we een sportstuurwiel, aluminium look op het dashboard en diverse S-line logo´s.

Exterieurpakket
Wie nog een stapje verder wil gaan kan ook kiezen voor het S-line exterieur pakket. Dat pakket bestaat uit sportbumpers aan de voor- en achterzijde, een sportgrille, voorspoilerlip en diverse S-line logo´s.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
S-line sportpakket Audi TT
S-line sportpakket Audi TT
Redactie
Door Redactie

Zoeken