Nieuws

Geïntegreerde fietsendrager op Opel Antara

Geïntegreerde fietsendrager op Opel Antara

Na de Corsa presenteert Opel nu ook het Flex-Fix systeem op de Antara. De geïntegreerde fietsendrager is een innovatieve uitvinding van Opel die het mogelijk maakt om de fietsendrager in de bumper op te bergen.

Op de Autosalon van Genève presenteerde Opel in 2004 de conceptcar Trixx. De auto leek op het eerste gezicht puur een conceptcar maar Opel heeft de innovatieve fietsendrager van de Trixx doorontwikkeld tot serieproductie. Op de Corsa debuteerde de Flex-Fix fietsendrager en Opel gaat het systeem vanaf begin 2007 ook leveren op de Antara.

Opgeborgen in de achterbumper
De werking is heel simpel. De fietsendrager kan in een paar delen worden opgevouwen en vervolgens in de achterbumper worden geschoven. Met plaats voor 2 fietsen en een maximum van 40 kilogram voldoet de fietsendrager aan de eisen die ook aan andere fietsendragers worden gesteld. Het mooie en unieke van dit systeem is dat je het kunt opbergen zonder dat het ten koste gaat van je bagageruimte. Bovendien is er geen trekhaak noodzakelijk en hoeft het systeem niet elke keer op de auto bevestigd te worden. Opgeruimd staat netjes!

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Geïntegreerde fietsendrager op Opel Antara
Geïntegreerde fietsendrager op Opel Antara
Redactie
Door Redactie

Zoeken