Nieuws

Rolls-Royce Phantom Black

Rolls-Royce Phantom Black

In een exclusieve handgebouwde oplage van 25 stuks komt de Rolls-Royce Phantom Black op de markt. Zoals de naam al zegt is de kleur zwart het belangrijkste thema van dit speciale model. Wie geinteresseerd is heeft pech, alle 25 exemplaren zijn al verkocht aan Rolls-Royce klanten.

Rolls-Royce wil laten zien dat de autofabrikant tot alles in staat is. Het speciale programma waarmee klanten hun wensen aan de fabriek door kunnen geven is onbegrensd. Om dat nog maar eens te benadrukken toont Rolls-Royce haar kunnen met deze Phantom Black. Wereldwijd zijn er slechts 25 exemplaren van deze superexclusieve limousine.

Diamond Black
Het exterieur van de auto is gespoten in Diamond Black metallic en twee dunnen zilvergrijze lijntjes accentueren het lijnenspel van de Phantom. Onder de auto zijn 21 inch lichtmetalen wielen gemonteerd. De badges in de wielen blijven - zoals bij elke Phantom - ook tijdens het rijden rechtop staan. Speciaal voor dit model zijn ze zwart afgewerkt. Aan de achterkant zien we de uitlaatpijpen die normaal gesproken verborgen blijven. Ook onder de motorkap is het thema zwart doorgevoerd. De 6.75 liter V12, die goed is voor een vermogen van 453 pk, is afgewerkt met zwarte en chromen materialen. Ook zijn er nieuwe badges opgeschroefd.

Zwart gelakt hout
Binnenin de Phantom zien we prachtig zwart leer met een speciale bies. De vele houten panelen die het interieur rijk is zijn uiteraard ook in het zwart gelakt. Het dashboard is behalve met leer ook met een speciale aluminium folie bekleed. Voor zover je een Phantom sportief kunt noemen laat Rolls-Royce weten dat deze Phantom Black is voorzien van een dikker en sportiever stuurwiel.

25 exemplaren
Alle 25 exemplaren van de Phantom Black worden in de Rolls-Royce fabriek in Goodwood met de hand gebouwd. Inmiddels hebben alle exemplaren een eigenaar toegewezen gekregen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Rolls-Royce Phantom Black
Rolls-Royce Phantom Black
Redactie
Door Redactie

Zoeken