Nieuws

Gelimiteerde Ford Fiesta Ultimate Edition

Gelimiteerde Ford Fiesta Ultimate Edition

Ford introduceert een gelimiteerde Ford Fiesta Ultimate Edition. Deze sportieve Fiesta is tot stand gekomen in samenwerking met BP die de Ultimate Masters of F3 sponsort. De auto is scherp geprijsd en voorzien van vele sportieve extra´s.

De Ford Fiesta Ultimate Edition zal voornamelijk de sportief ingestelde automobilist aanspreken. Standaard beschikt dit model namelijk over een achterspoiler, een sportonderstel, een stylingpakket, sportstoelen vóór, airconditioning, radio-cd speler, privacy glass, 16 inch lichtmetalen velgen, half lederen bekleding en een met leder bekleed stuurwiel. Als basis voor de Ultimate Edition dient de Ford Fiesta Sport met een 100 pk sterke 1.6 liter benzinemotor. Daarnaast wordt de Ultimate Edition standaard uitgerust met een aantal unieke kenmerken, zoals speciale instaplijsten en vloermatten. Ook krijgt de auto als enige standaard een ´finish vlag´ op het dak vanuit de fabriek mee. Om de exclusiviteit te benadrukken zal de Ultimate slechts in twee kleuren leverbaar zijn: Panther Black (metallic) of Radian Yellow (signaalkleur). Bij deze laatste kleur zijn spiegels, deurgrepen, beschermstrips, achterklephandgreep en achterspoiler ook in Panther Black gespoten. Beide kleuren zullen zonder meerprijs worden geleverd.

Zeer scherp geprijsd: een productvoordeel van € 2.500,-
Naast een zeer omvangrijke standaarduitrusting en een groot aantal unieke opties kan ook de prijs van € 16.495,- als sportief worden beschouwd. Het productvoordeel bedraagt gezien de vele opties € 2.500,-.

Gelimiteerde oplage
Ford levert de Fiesta Ultimate Edition exclusief voor de Nederlandse markt. Er zullen 250 exemplaren van worden gebouwd. Elk exemplaar is voorzien van een speciale badge met het nummer van de auto. Vanaf eind juni is de Fiesta Ultimate Edition leverbaar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Gelimiteerde Ford Fiesta Ultimate Edition
Gelimiteerde Ford Fiesta Ultimate Edition
Redactie
Door Redactie

Zoeken