Nieuws

Volvo S40 en V50 Edition Sport

Volvo S40 en V50 Edition Sport

Volvo brengt de Edition Sport van de S40 en V50 op de markt. De Edition Sport modellen zijn extra luxe en sportief uitgevoerd. In Nederland zijn de modellen leverbaar vanaf € 27.210,-.

Aan de buitenzijde is de Edition Sport herkenbaar aan de speciale vijfspaaks 17-inch wielen in zogenaamde ‘Diamond Cut’ donkergrijze uitvoering en de in mat chroom uitgevoerde buitenspiegels. Het interieur van de Edition Sport is voorzien van een contrasterende kleurstelling: een geheel in zwart uitgevoerd dashboard en zwarte deurpanelen, gecombineerd met lichte, beige bekleding. De unieke zwevende middenconsole van de S40 en V50 is in de Edition Sport uitgevoerd in een speciale aluminium afwerking met rastermotief dat zorgt voor een ‘high tech’ uitstraling. Daarnaast treffen we onder meer een sterk geprofileerd sportstuurwiel met dikke rand en aluminium inleg aan.

Prijs en levering
De Edition Sport uitvoering wordt alleen geleverd op de reeds bestaande, aantrekkelijk geprijsde Edition I en Edition II uitvoeringen waarmee Volvo Cars Nederland al enige tijd met succes de zakelijke markt bewerkt. De meeste motorvarianten zijn leverbaar op de S40 en V50 Edition Sport, waaronder ook de nieuwe 2.0 benzinemotor met 145 pk en de zeer sterke D5 diesel met 180 pk. De meerprijs bedraagt 700 euro ten opzichte van een Edition I en 500 euro ten opzichte van een Edition II.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volvo S40 en V50 Edition Sport
Volvo S40 en V50 Edition Sport
Redactie
Door Redactie

Zoeken