Nieuws

Foto´s BMW 3-serie Coupé uitgelekt

Foto´s BMW 3-serie Coupé uitgelekt

De eerste foto´s van de nieuwe BMW 3-serie Coupé zijn uitgelekt op het internet. Officieel zal de auto pas volgende week worden onthuld, maar nu al doen officiele foto´s de ronde op diverse forums en internetsites.

De afgelopen maanden werd de nieuwe BMW 3-serie Coupé diverse malen betrapt tijdens testwerkzaamheden. In het noorden van Zweden, op de Nürburgring en zelfs op Schiphol werd de nieuwe 3-serie variant met minimale camouflage op de gevoelige plaat gelegd. Heel veel geheimen waren er dan ook niet meer. Nu zijn ook de eerste officiele foto´s uitgelekt.

Eigen identiteit
BMW´s nieuwe 3-serie Coupé is duidelijk afwijkend van de sedan en stationwagon. De koplampen en achterlichten hebben een eigen stijl meegekregen. Niet voor niets heeft BMW lange tijd nagedacht om de 3-serie Coupé en Cabriolet de aanduiding 4-serie te gaan geven. Onder de motorkap zal BMW bij de introductie de keuze bieden uit zescilinder benzinemotoren. De absolute topper is de compleet nieuwe 335i die wordt aangedreven door een 3.0 liter zescilinder met dubbele turbo. Deze motor is goed voor een vermogen van 306 pk en zal de 3-serie Coupé in minder dan 6 seconden naar 100 km/h sleuren.

Dieselmotor en M3
Als de auto op de markt is zal er ook een dieselmotor volgen. Bovendien staat de M3 Coupé op stapel. Ook deze auto is al meerdere malen in het ´wild´ gezien. De M3 wordt aangedreven door een ruim 400 pk sterke V8 en vormt daarmee het absolute topmodel van de 3-serie Coupé.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Foto´s BMW 3-serie Coupé uitgelekt
Foto´s BMW 3-serie Coupé uitgelekt
Redactie
Door Redactie

Zoeken