Nieuws

Gelimiteerde Maserati GranSport MC Victory

Gelimiteerde Maserati GranSport MC Victory

Maserati viert hun overwinning in de FIA GT met een speciale GranSport. Er zullen slechts 180 exemplaren van de speciale GranSport MC victory worden geproduceerd.

Maserati rijdt met de MC12 in het FIA GT kampioenschap. Het debuut van Maserati was niet geheel zonder succes. De Italiaanse autofabrikant sleepte de titel binnen en mag zich kampioen noemen. Dat moet worden gevierd dachten ze in Italië. Om die reden komt Maserati met een gelimiteerde GranSport MC Victory. Waarbij de toevoeging MC Victory uiteraard verwijst naar de overwinning van de MC(12).

Blauw carbon
Aan de buitenzijde is de speciale GranSport herkenbaar aan de gewijzigde voorspoiler. Deze is iets anders vormgegeven om nog meer neerwaartse druk bij hoge snelheden te kunnen realiseren. Bovendien is de van carbon gemaakte voorspoiler gespoten in een speciale blauwe kleur. Aan de achterkant zien we eveneens een in blauw gespoten carbon spoiler. Op de zijschermen is de Italiaanse vlag te vinden. Al deze extra´s verwijzen naar de MC12 raceauto.

Leer en alcantara
Het gebruik van blauw carbon is eveneens doorgetrokken in het interieur. Op diverse plaatsen op het dashboard en in de deurpanelen heeft Maserati carbon panelen gemonteerd. De rest van de cockpit wordt gedomineerd door een combinatie van leer en alcantara. Om ook de rijeigenschappen nog iets verder te verbeteren werd de bestuurder directer afgesteld.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Gelimiteerde Maserati GranSport MC Victory
Redactie
Door Redactie

Zoeken