Dit is de volgende Polestar! Hij gaat - hoe kan het ook anders - Polestar 3 heten

Dit is de volgende Polestar! Die - hoe kan het ook anders - Polestar 3 gaat heten

Aan de productie van de gelimiteerde Polestar 1 komt binnenkort een eind. En dus blijft alleen de Polestar 2 in het leveringsprogramma van Polestar over. Maar niet voor lang. Volgend jaar gaat de Polestar 3 in productie: een volledig elektrische suv, die boven de Polestar 2 komt te staan.

Even terug in de tijd. Polestar was het performancelabel van Volvo, vergelijkbaar met BMW M en Mercedes-AMG. Sinds 2017 is het een apart merk naast Volvo, dat zich richt op elektrische auto's. De peperdure Polestar 1 is een plug-in hybridecoupé met 600 pk, de succesvolle Polestar 2 een volledig elektrische Tesla Model 3-concurrent.

Volledig elektrische Polestar 3 gaat in 2022 in productie

Het derde model van Polestar wordt de Polestar 3. De elektrische suv maakt als eerste gebruik van een compleet nieuw platform van de Volvo Car Group. Details over de aandrijflijn, het interieur of het uiterlijk zijn nog niet bekend. De productie van de Polestar 3 begint in 2022, in China én in de Verenigde Staten.

Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Polestar Precept wordt coupéachtige sedan met Taycan-trekjes

Komen er nog meer Polestar-modellen aan? Ja, er komt een productieversie van de Polestar Precept aan, een elektrische sedan met coupétrekjes in het formaat Porsche Taycan. Verder werkt Polestar aan de Polestar 0. Die moet in 2030 de eerste volledig CO2-neutrale auto ter wereld worden.

Tip
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis
Bespaar op je autoverzekering met AutoBewust van Interpolis

Jij maakt zelf keuzes in de dekkingen.
Zo stel je de autoverzekering samen die bij jou past.
En houd je de premie laag.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties