WINACTIE

Voel je een dag Max Verstappen! Win een race-experience op Zandvoort met SurpriseFactory

Kruip in de huid van Max Verstappen met SurpriseFactory

Das schrikken! Surf je jarenlang naar Autowereld.com voor het laatste autonieuws, is de website ineens veranderd in Autoreview.nl. Hoe de vork in de steel zit, lees je in een eerder artikel. Op deze plek willen we je vooral welkom heten. Met prijzen! Want vandaag geven we deze unieke race-experience op Zandvoort van SupriseFactory weg. Niet jouw ding? Kijk dan welke andere prijzen we te vergeven hebben.

Hoe kom je zo dicht mogelijk bij het gevoel dat Max Verstappen heeft als hij op 5 september in zijn Formule 1-auto over het circuit van Zandvoort dendert? Door zelf over het circuit te racen natuurlijk!

Wat ga je doen op Zandvoort?

SurpriseFactory laat jouw droom uitkomen tijdens een complete racedag op Circuit Zandvoort. Wat kun je verwachten? Je rijdt in een Porsche 911 over de baan, krijgt uitleg van een ervaren coureur, doet een slalomproef, leert dragracen in een Dodge Charger Daytona en mag als klap op de vuurpijl ook zelf met een formulewagen het circuit op.  

Voel je een dag Max Verstappen! Win een race-experience op Zandvoort met SurpriseFactory
Voel je een dag Max Verstappen! Win een race-experience op Zandvoort met SurpriseFactory

Wat is SurpriseFactory?

SurpriseFactory opent deuren die normaal gesproken gesloten blijven. Als je iets heel bijzonders zoekt voor Vaderdag of als je je beste vriend of je man een onvergetelijk cadeau wilt geven, dan biedt SurpriseFactory tal van mogelijkheden. Brunchen op 100 meter hoogte in de Euromast, overnachten in een boomhut, grotbiken, touren op een trike: het is maar een kleine greep uit het grote aanbod.

Hoe kun je meedoen?

Doe mee met onze winactie en maak kans op een complete racedag op Zandvoort ter waarde van 375 euro. Wat moet je doen? Simpel. Vul het onderstaande formulier in; we hebben alleen je naam en e-mailadres nodig. Op maandag 14 juni trekken we uit alle inzendingen een winnaar (op deze actie zijn voorwaarden van toepassing). Doe dus snel mee! 

Winactie

Helaas, het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige winacties? Meld je dan aan!

Met het insturen van je naam en e-mailadres word je automatisch ingeschreven voor onze mailings.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken