Nieuws

Vijfjarig jochie steelt suv om met 2 dollar Lamborghini te gaan kopen

Vijfjarig jochie steelt suv om met 2 dollar Lamborghini te gaan kopen

In de Amerikaanse staat Utah hield de politie de bestuurder van een suv staande omdat de agenten dachten dat de bestuurder dronken was. Er bleek een vijfjarig jochie achter het stuur van de Dodge Journey te zitten. Hij was met 2 dollar op zak onderweg naar de Lamborghini-dealer om een zijn droomauto te kopen.

Volgens de politie had het jongetje thuis stampij gemaakt. Hij wilde dat zijn moeder een Lamborghini voor hem zou kopen, maar dat verzoek legde ze - uiteraard - naast zich neer. In plaats van op zijn slaapkamer met deuren te slaan, besloot het jongetje het heft in eigen hangen te nemen. Hij stal de sleutels van zijn moeders Dodge Journey en probeerde met 2 dollar in zijn broekzak naar de Lamborghini-dealer te rijden.

Beschonken bestuurder

De ondernemende kleuter kwam niet ver. Al na zo'n 5 kilometer viel het rijgedrag van het jongetje op bij de politie. Volgens een agent remde hij telkens zomaar, slingerde hij over de weg en gaf hij geen richting aan. De politie dacht eerst aan een beschonken bestuurder, maar stond opeens oog in oog met een vijfjarige achter het stuur. Hij wilde naar Californië om een Lamborghini te kopen.

Lamborghini Huracán

Maar goed, misdaad loont voor de kleine Adrian Zamarripa. Want een lokale Lamborghini-eigenaar zag het verhaal en nam contact op met de ouders van het jongetje. Adrian kreeg van hem de rit van zijn leven: in een matzwarte Lamborghini Huracán. En het wordt nog gekker. Kennelijk heeft een onbekend iemand aangeboden om Adrian naar Californië te vliegen, waar hij - naast een instructeur - zelf in een Lamborghini mag rijden.

 

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie
happy-monday

Begin je (werk)week met een glimlach!

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Happy Monday’. Elke maandagmorgen om 7.00 uur trakteren we je in deze rubriek op een leuk en vrolijk nieuwtje om de werkweek te beginnen!

Zoeken