Nieuws

Tom Coronel: "Max Verstappen wordt wereldkampioen"

Tom Coronel: "Max Verstappen wordt wereldkampioen"

Deze weetjes-woensdag brengt ons alvast in de stemming voor de Formule 1, die op 15 maart in Melbourne begint. Tom Coronel weet het zeker: in 2020 gaat het gebeuren voor Max! 

In een uitgebreide vooruitblik in de extra dikke Formule 1-special van de nieuwe Auto Review weet Tom Coronel het zeker: Max Verstappen wordt wereldkampioen. “Het wordt een mooi F1-jaar. Ten eerste gaat het voor Max gebeuren. Alles is op alles gezet en Honda en het team zijn volledig gefocust. De nieuwe jongens gaan zichzelf manifesteren en dat gaat spektakel opleveren. Maar voorspellen is altijd moeilijk, je weet nooit wat de teams gaan doen en de Formule 1 is competitiever dan ooit. Als je tien geweldige dingen aan je auto hebt veranderd, moet je altijd bang zijn dat de concurrent elf verbeteringen heeft.” 

Interview Max Verstappen

In de Formule 1-special staat bovendien een exclusief interview met Max Verstappen. Daarin doet hij een boekje open over zijn concurrenten. “Het begint vervelend te worden dat Lewis Hamilton altijd wint", zegt hij. Verder lijkt het hem leuk om de jongste wereldkampioen ooit te worden - zijn laatste kans in 2021: “Ik rijd altijd om te winnen." Max gaat ook in op zijn agressieve rijstijl, op zijn Red Bull-auto en op de Dutch Grand Prix in Zandvoort.

Meer lezen over de Formule 1 2020, het Formule 1-circuit Zandvoort, alle voorspellingen van Tom Coronel en het volledige interview met Max Verstappen? De Formule 1-special van Auto Review ligt nu in de winkel, Auto Review nabestellen kan ook.  

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Tom Coronel: "Max Verstappen wordt wereldkampioen"
Redactie
Door Redactie
woensdag-weetjes

Woensdag = weetjesdag

Dit artikel maakt onderdeel uit van de serie ‘Woensdag weetje’. Elke woensdag om 12.00 uur brengen we je een leuk weetje om in de kantine te delen.

Zoeken