Nieuws

Mercedes R-klasse met AMG-sportpakket

Mercedes R-klasse met AMG-sportpakket

AMG presenteert een sportieve bodykit voor de Mercedes R-klasse. Het pakket bestaat onder meer uit gewijzigde voor- en achterbumpers en 19 inch lichtmetaal. Het pakket is leverbaar op elke R-klasse.

Mercedes´ huistuner AMG had zich al uitgeleefd op de R-klasse. In de vorm van de Vision R 63 AMG presenteerde Mercedes-AMG in Frankfurt haar visie op een sportieve R-klasse. Hierbij ging het echter om zowel optische als technische tuning. Het sportpakket dat AMG vanaf nu levert voor de R-klasse heeft alleen de looks van een sportieve variant. Onderhuids veranderde namelijk niets.
 
Complete bodykit
Het complete sportpakket van AMG bestaat onder andere uit een sportieve voor- en achterbumper. Het design is herkenbaar AMG en geeft voornamelijk de voorkant een stoer en sportief aanzien. De mistlampen in de voorbumper zijn voorzien van een randje chroom. Aan de achterkant zien we een chromen strip op de bumper. Deze strip is niet alleen mooi, maar zorgt tevens voor bescherming van de achterbumper wanneer er bagage wordt in- en uitgeladen. Twee AMG-uitlaatpijpen maken de sportieve look van de achterzijde compleet.
 
19 inch lichtmetaal
Absolute blikvangers zijn de 19 inch lichtmetalen wielen. Het klassieke vijfspaaks design en de zilvergrijze afwerking van de velgen trekt zeker aandacht. Op één van de spaken zijn de letters AMG te zien. De banden meten 255/50 R19 en zorgen voor veel contact met het wegdek.
 
Leverbaar op elke R-klasse
Het AMG-sportpakket kan per direct worden besteld. Het pakket is leverbaar op elke R-klasse. Dat betekent dat zowel de R320 CDI, de R350 en de R500 leverbaar zijn met deze sportieve accessoires. Later zal er ook een échte AMG-variant van de R-klasse volgen. Deze zal worden aangedreven door een ruim 500 pk sterke V8.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Mercedes R-klasse met AMG-sportpakket
Mercedes R-klasse met AMG-sportpakket
Mercedes R-klasse met AMG-sportpakket
Mercedes R-klasse met AMG-sportpakket
Redactie
Door Redactie

Zoeken