Nieuws

Supersportieve bodykit voor de Seat Leon

Supersportieve bodykit voor de Seat Leon

Seat Sport heeft een bodykit ontwikkeld voor de nieuwe Leon. Het pakket is volgens Seat Sport ontwikkeld met de circuitervaring die het merk heeft met de Leon. Een sportieve uitstraling heeft het pakket zeker!

Seat Sport is verantwoordelijk voor de sportieve modellen van het Spaanse merk en de auto´s waarmee Seat op het circuit rijdt. Zo is Seat Sport onder andere verantwoordelijk voor de Cupra-modellen en de WTCC Toledo waarmee Tom Coronel rijdt. De nieuwe Leon WTCC is inmiddels ook op het circuit te zien.
 
Compleet pakket
De circuitervaring die SEAT SPORT met de nieuwe Leon heeft opgedaan vormde de inspiratiebron voor de nieuwe aerodynamic kit. Deze bestaat uit een speciale voor- en achterbumper, sideskirts en een dakspoiler. Optioneel is de uitlaat die letterlijk een centrale plaats inneemt in de achterbumper. Dit staat niet alleen sportief, maar is ook een knipoog is naar de Leon Prototipo van begin 2005. Een andere optie is een uitlaatpijp aan de linker- en rechterzijde van de bumper. De voor- en achterbumper worden optisch met elkaar verbonden door de subtiele sideskirts. De dakspoiler aan de achterzijde maakt het ‘plaatje’ compleet.
 
BBS-velgen
Bij de aerodynamic kit horen uiteraard ook speciale velgen. Samen met specialist BBS heeft SEAT SPORT 18-inch velgen ontwikkeld die leverbaar zijn in een gepolijste of matte uitvoering. In de matte uitvoering kosten deze hoogwaardige velgen 229,- euro per stuk, de gepolijste variant komt op 239, - euro inclusief BTW. Overigens zijn de diverse componenten van de kit ook afzonderlijk te bestellen. De prijzen zijn eind dit jaar bekend.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Supersportieve bodykit voor de Seat Leon
Supersportieve bodykit voor de Seat Leon
Supersportieve bodykit voor de Seat Leon
Redactie
Door Redactie

Zoeken