Nieuws

Nieuwe Range Rover Evoque komt te vroeg

Nieuwe Range Rover Evoque komt te vroeg

Dat er een nieuwe Range Rover Evoque op til staat, is bekend sinds Land Rover ermee aan het teaseren is geslagen. De tweede generatie had echter nog even onder de pet moeten blijven. Echter dat is – zoals zo vaak – mislukt. Hier alvast de eerste kiekjes.

Evengoed was het Land Rover bijna gelukt de nieuwe Evoque verborgen te houden tot aan de onthulling. Die vindt namelijk vanavond plaats in Londen. Bijna… want deze lekkage maait alsnog het gras voor de voeten van de Britten weg.

'Baby'-Velar

Wat valt er alvast te zien? Wel, zoals uit de 'draadgeraamtes' al viel op te maken is er ontegenzeggelijk het predicaat 'never change a winning team' toegepast. Enkel kenners zullen namelijk meteen zien dat het hier om een nieuwe Evoque gaat. De rest zal twijfelen of het niet eens in de smiezen hebben, zo sterk lijkt de nieuwe op het origineel? Jammer, ja, maar tegelijk begrijpelijk. De Evoque betekent tot dus immers een gigantisch succes voor het SUV-merk. Dat wil je niet om zeep helpen met rigoreuze aanpassingen.

'Mooiste interieur'

Bovendien zou een revolutionair design ook niet passen bij de overige Range Rover-modellen. Daarover gesproken. De nieuwe Evoque doet nog het meest denken aan een kleinere Velar. Ook binnenin zijn de overeenkomsten treffend, met meer digitale schermen als opvulling. Is dat storend? Niet als je de experts moet geloven.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Nieuwe Range Rover Evoque komt te vroeg
Nieuwe Range Rover Evoque komt te vroeg
Nieuwe Range Rover Evoque komt te vroeg
Redactie
Door Redactie

Zoeken