Nieuws

Ares Design droomt van dakloze Tesla Model S

Ares Design droomt van dakloze Tesla Model S

Ares Design tekent sneller dan dat het bijzondere auto's kan (ver)bouwen en dat betekent dat het volgende droomproject alweer is grove lijnen is uitgetekend. Wat te denken van deze Tesla Model S Roadster?

Een nieuwe maand, een nieuwe creatie van Ares Design. Vorige maand hadden we immers de Ferrari 412 en daarvoor de X-Raid (op basis van de Mercedes-Benz G-klasse), een Bentley Mulsanne Coupé en natuurlijk de Ares Panther, een moderne interpretatie van de De Tomaso Pantera die momenteel volop in ontwikkeling is.

2020?

Of de Tesla Model S Roadster ook tot wasdom komt is nog niet zeker. Ares hoopt uiteraard van wel en mikt op 2020 als introductiejaar. Mits het voldoende reserveringen en aanbetalingen weet binnen te harken. Al met al moet de open Model S zo'n 175.000 euro per exemplaar opleveren.

Of deze prijs in- of exclusief de donorauto is, is onbekend. Zo niet, dan schiet het prijskaartje richting de drie ton. Oef! Bovendien heeft de Model S er dan al 8 jaar opzitten, terwijl Tesla zelfs in hetzelfde jaar deze Roadster naar voren hoopt te schuiven.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken