Nieuws

Win een jaar lang rijden in een Tesla Model 3!

Win een jaar lang rijden in een Tesla Model 3!

Een heel jaar lang gratis in een gloednieuwe auto rijden, wie wil dat nu niet?! En niet zomaar één, maar de meeste gewilde en besproken auto van het moment: de vol-elektrische Tesla Model 3. Als een van de allereersten in Nederland! Doe mee en maak kans op deze waanzinnige prijs.

Is er ooit een auto geweest met zo'n enorme aantrekkingskracht en impact? Dacht 't niet. Rijen dik stond het bij de dealers toen 'ie te reserveren viel. De bestellingen stoomden massaal binnen. Meer dan 300.000 stuks in nog geen 24 uur tijd. Bizar!

De Tesla Model 3 is hiermee zonder enige twijfel de meest gewilde nieuwe auto ooit. Met een acceleratie vanuit stilstand naar 100 km/h in minder dan 6 seconden en toch een fatsoenlijke actieradius van 350 kilometer. Minimaal, want de Model 3 is ook verkrijgbaar met een rijbereik van 500 kilometer. Kijk, zo komt je nog eens ergens.

Goed bezig

In 2019 komt de Tesla Model 3 dan eindelijk ook naar ons land. En jij maakt kans om als een van de eersten erin te rijden. Een heel jaar lang. Gratis! Win je deze fantastische prijs, dan ben je nog goed bezig ook.

Hoezo? Nou, door elektrisch te rijden voorkom je een serieuze hoeveelheid CO2 in de lucht. Tot wel een paar ton per jaar. Bovendien krijg je als winnaar de mogelijkheid om de innovatieve diensten van energiemarktplaats Vandebron te testen. Dat betekent dat je gebruik mag maken van de Vandebron-laadpas, de smartphone app, thuisladen, publiekelijk laden én Slim laden op basis van de hypermoderne blockchain-technologie. Ook allemaal gratis, met als klap op de vuurpijl dat de energie via Vandebron 100% duurzaam is verkregen van Nederlandse bodem. Kortom, win-win alom.

Hoe meedoen?

Zie jij jezelf wel in een Tesla Model 3 rijden? Klik dan op deze link, waarmee je naar de actiewebsite gaat. Vervolgens word je gevraagd een korte energietest te doen aan de hand van slechts 3 vragen en het opgeven van je NAW-gegevens plus telefoonnummer en emailadres. Dat is alles.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken