Nieuws

Wil je een boeiend seksleven? Rij Porsche

Wil je een boeiend seksleven? Rij Porsche

Dit klinkt als een gevalletje 'wij van wc-eend adviseren wc-eend' maar niets is minder waar. Het Duitse Joyclub, een erotische gemeenschap, heeft zowaar onderzoek gedaan naar de relatie tussen de tevredenheid op seksueel vlak en het automerk op de oprit. En daaruit blijkt dat Porsche-rijders hun leven tussen de laken het hoogst waarderen.

Vijfduizend van haar leden ondervroeg Joyclub. En wat blijkt? Liefst twee derde van alle Porsche-bestuurders, of die nu mannelijk of vrouwelijk zijn, spreekt hoog op over zijn of haar seksleven. Ook hebben zij het vaakst seks in hun 911, Panamera of andere Porsche. Wil je dus meer en betere seks? Dan weet je wat je te doen staat nu.

Volvo of toch een Mercedes?

Naast Porsche scoren nog meerdere merken uitstekend. Want wie Mercedes of Volvo rijdt, gaat ook vaak van bil. Meerdere keren per week tot wel elke dag, zegt Joyclub. Bijna net zo veel als wie Porsche rijdt. En meer dan de helft kan er geen genoeg van krijgen. De Mercedes- nog wat meer dan de Volvo-eigenaar.

Zaaddodende merken

Van een Seat of een Skoda kun je dan weer beter wegblijven als je van veel seks houdt. Met een tevredenheidspercentage van respectievelijk 41,7 en 45% respectievelijk zijn bestuurders daarvan namelijk het vaakst ontevreden van het aantal keren dat ze de boel op stelten zetten. Eén op vijf beschrijft zichzelf zelfs als seksueel depressief.

Hand aan zichzelf

Ook opvallend. Wie met een Tesla rijdt heeft een positieve indruk van z'n eigen seksuele prestaties, maar gaat nauwelijks van de grond. Veel eigenaren van het EV-merk denken zelf de beste bedpartner te zijn. MINI-bestuurders echter masturberen nog vaker. Bijna drie kwart van de ondervraagden met een auto van de Engelsen op de oprit of in de garage doet dat meerdere keren per week.

Seks in de auto

Nog een weetje uit het onderzoek: seks in de auto is voor net zo veel vrouwen als mannen een relatief gewone zaak. Telkens gaf 85% van de respondenten aan hun vierwielige ros reeds op die manier te hebben gebruikt. En wanneer dat gebeurt, is de achterbank het populairst. Gevolgd door de voorste zitrij en de motorkap. Bizar: in een MINI wordt de bagageruimte als meest geschikte plek ervaren. Met de achterbank plat, veronderstellen we dan.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers