Nieuws

Kia Ceed Sportswagon lekt nu al uit

Kia Ceed Sportswagon lekt nu al uit

Daar is 'ie dan: dik 24 uur voor de officiële onthulling staat de Kia Ceed Sportswagon al voor je neus. De foto's zijn niet al te best qua kwaliteit, maar daar kijken we voor deze keer maar doorheen.

Het was al even duidelijk dat er een familievriendelijke variant van de Ceed aan zat te komen. Verwacht geen al te grote wijzigingen: Kia heeft 'm langer gemaakt, maar doet verder geen gekke dingen. Je kunt meer mensen kwijt en krijgt een grotere kofferbak, maar laten dat nu net twee zaken zijn waar je in Nederland flink mee kunt scoren.

Ook aan de achterkant zien we geen verrassingen, al zijn de achterlichten wel opnieuw aangepakt. Als je je ogen dichtknijpt, dan zou je zomaar kunnen denken dat ze gejat zijn van een BMW. Als we nog iets beter kijken, dan zien we dat de Sportswagen geen zichtbare uitlaat heeft, maar daar zal de GT Line ongetwijfeld verandering in brengen.

Foto's van het interieur ontbreken vooralsnog, dus we kunnen nog niet checken hoe ruim die kofferbak precies is en hoe ruim je op de achterbank zit. Nog een dag geduld, dan kunnen we ook die beelden met je delen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Kia Ceed Sportswagon lekt nu al uit
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers