Nieuws

Nieuwe energieleverancier maakt elektrisch rijden toegankelijker

Nieuwe energieleverancier maakt elektrisch rijden toegankelijker

De energieleverancier Vandebron maakt furore op het gebied van duurzame energie-oplossingen. Vandebron, zeg je? Klopt. Wellicht heb je nog niet eerder van deze partij gehoord, maar daar wil de in 2014 opgerichte energieleverancier snel korte metten mee maken. Zij is namelijk dé speler voor elektrisch rijden.

Vandebron heeft een duidelijke ambitie: de energietransitie versnellen, het liefst overal ter wereld. Oftewel: 100% duurzame energie, 100% van de tijd. Dat is toch een prachtig streven.

Het elimineren van de belangrijkste pijnpunten van elektrisch rijden, dat is hét doel van Vandebron. Op deze manier zullen ze flexibeler omgaan met de energievraag en ondersteunen ze elektrische rijders bij het wegnemen van de praktische ongemakken.

Frustraties uit de weg helpen

Hoewel de elektrische auto een hot topic is, vertegenwoordigt het slechts een gering deel van de totale autoverkopen. De voornaamste redenen? Niet eens zozeer de beperkte actieradius (die in rap tempo toeneemt), maar bovenal de frustraties op het vlak van laadpunten, laadkosten en de relatie tussen die twee in combinatie met parkeren.

“De ambitie: 100% duurzame energie, 100% van de tijd”


Inzichtelijke app

Met een speciale app wil Vandebron het vinden van een laadpunt zo gemakkelijk mogelijk maken. Eén druk op de knop en je weet meteen de dichtstbijzijnde laadpunten alsook de laadprijs van de betreffende paal. Zoeken naar een laadpaal is daarmee verleden tijd. En je weet financieel ook nog eens meteen waar je aan toe bent.

Nieuwe energieleverancier maakt elektrisch rijden toegankelijker
Last but not least
is dat de app, in samenwerking met Parkmobile, ook in staat is je direct te laten betalen voor het laden én parkeren. Een zoektocht naar of een lange wachtrij voor de fysieke parkeerautomaat blijft je hiermee bespaard. Handig! Benieuwd? Je kunt de app downloaden voor iOs (Apple) en Android of door op de site van Vandebron te kijken.

“Zoeken naar een laadpaal is daarmee verleden tijd.”


Slim laden

De vooruitstrevende energieleverancier biedt echter nog meer om 100% groene stroom onder EV-rijders te stimuleren. Met het zogeheten Slim laden waarmee je ongeveer 250 euro per jaar kunt verdienen. Slim laden is de vernuftige dienst van Vandebron die nog geen enkele andere energieaanbieder kan aanbieden. Hoe het werkt? Kortgezegd: Slim laden, een op afstand aangestuurde noviteit, zorgt ervoor dat jouw auto wordt opgeladen op momenten dat dat het beste is. Is er heel veel vraag op het net, dan stopt het laden automatisch om hiermee bij te dragen aan een goede balans in het elektriciteitsnet. Een must is dat overigens niet, je hebt als gebruiker altijd nog de keuze. Een ideale combinatie tussen geruststelling en bewustwording met een perfecte energiebehoefte. Meer weten over Slim Laden? Kijk op Vandebron.nl.

Klinkt interessant toch? Wil je het zelf ervaren, Vandebron zoekt nog mensen voor de pilot 'Slim laden'. Heb je een Tesla en wil je graag meedoen aan deze pilot? Geef je dan hier(link) op en verdien gegarandeerd 100 euro. Aanmelden kan hier.

Nieuwe energieleverancier maakt elektrisch rijden toegankelijker

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers