Nieuws

Nieuwe Audi A7 Sportback al op straat als speelgoed

Nieuwe Audi A7 Sportback al op straat als speelgoed

Audi had de nieuwe A7 Sportback ongetwijfeld met veel bombarie wereldkundig willen maken. Helaas pakt dat iets anders uit, want de onthulling had niet kleiner gekund.

Een nog officieel te onthullen auto die vroegtijdig uitlekt als miniatuur; de nieuwe Audi A7 Sportback voegt zich hiermee toe aan het bedenkelijke lijstje dat onder ander ook bestaat uit de LaFerrari Spider, Bentley Bentayga, Volvo S90 en V90 en Land Rover Discovery Sport. Tja, die kans zit erin als je als automerk per se wilt dat je nieuwkomer gelijktijdig in de grote als kleine vitrines komt te staan.

Meer van hetzelfde

Of het nieuwtje nu van de nieuwe A7 Sportback af is? Welnee. Dat was het immers al voordat 'ie als schaalmodel opdook. Tenzij de bilpartij van deze tweede generatie het wél over een compleet andere boeg gooit. Dat zijn dan compleet tegen de verwachtingen in zijn, want voor zover nu zichtbaar oogt de nieuwe A7 van de grille tot aan de achterklep als een regelrechte evolutie op z'n voorganger.

De nieuwe Audi A7 Sportback zou weleens op de LA Auto Show zijn werelddebuut kunnen beleven. In de eerste weken van december vindt die tentoonstelling plaats.

Bron: Autoweek

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken