Nieuws

Voortuitblik op de 7-zitter van Seat

Voortuitblik op de 7-zitter van Seat

Seat heeft het SUV-licht gezien. Want zo had het niets, en zo heeft het binnenkort ineens drie hoogpotige modellen: Ateca, Arona en een nog naamloze maar al wel aangekondigde 7-zitter. Een vooruitblik op deze neef van de Skoda Kodiaq en Volkswagen Tiguan Allspace.

De Seat Alhambra lijkt zijn beste tijd gehad te hebben. De kans zit er dik in dat de familie-MPV binnenkort met pensioen wordt gestuurd. Mag ook gerust na ruim 20 jaar trouwe dienst. Diens vervanger? Een 5- en optioneel 7-zits SUV waarvan jij de naam mag verzinnen. De rest van de auto is immers al zo goed als bekend, op het design na. Echter daar hebben we dan weer de helderziende blik van onze illustrator voor. Volgens hem gaat de grootste Seat ooit er zo uitzien en het moet gezegd: zelden zit hij er ver naast.

Dit jaar nog

Wat vind je ervan? Is er genoeg Spaanse saus overheen gegoten om gezond te kunnen leven naast de technisch vergelijkbare Skoda Kodiaq en Volkswagen Tiguan Allspace? Je gaat het waarschijnlijk meemaken vanaf 15 oktober. Dan trekt Seat naar verluidt het doek van haar grootste SUV. Sowieso de naam zal die dag bekend worden gemaakt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken