Nieuws

Gelekt: Range Rover Velar

Gelekt: Range Rover Velar

Schitterende auto, de Range Rover Velar. Maar niet de exentrieke SUV-coupé die we verwacht en waarop we gehoopt hadden. Dat wordt vroegtijdig duidelijk door het lekken van de eerste officiële foto's.

We houden het kort, want de lekkage via de Spaanse website Diariomotor komt slechts luttele uren voor de onthulling namens Land Rover zelf. Later vandaag dus alle officiële details. Voor nu houden we het – voor de nieuwsfreaks onder ons – vooral bij plaatjes kijken.

Meer SUV dan SUC

Voor wie het nog niet wist: de Velar zal tussen de Evoque en de Range Rover Sport worden gepositioneerd. Kennelijk zit er nog (markt)ruimte tussen die twee 'klassieke' SUV's. Niet bijster veel moet gezegd, en daardoor werd verwacht dat de Velar het midden zou houden tussen een SUV en een coupé. Ook omdat Land Rover daarnaar hintte. Een soort grote broer van de Evoque Coupé en (nog een) concurrent voor de Mercedes GLC Coupé en BMW X4, zeg maar. Maar dan wel gewoon met 4 portieren.

Echter niets blijkt minder waar. Zo op het oog verschilt de Velar niet eens zo veel van de Range Rover Sport. We zijn daarom razend benieuwd welke plannen Land Rover exact heeft met haar zoveelste SUV. Later vandaag daar dus meer over.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Gelekt: Range Rover Velar
Gelekt: Range Rover Velar
Gelekt: Range Rover Velar
Gelekt: Range Rover Velar
Gelekt: Range Rover Velar
Redactie
Door Redactie

Zoeken