Nieuws

De 6 leukste creabea-uitstapjes van autofabrikanten

Autofabrikanten kijken al vaker verder dan hun eigen neus lang is. Zo zetten ze hun kennis en kunde maar wat graag in voor andere branches of partijen, verbinden hun naam aan compleet andere producten of willen gewoon eens lekker gek doen. Wij hebben de 6 leukste creabea-uitstapjes van automerken in 2016 op een rijtje gezet.

Hyundai H-LEX exoskelet

Hyundai H-LEX exoskelet

Wist je dat de autotak van Hyundai slechts het topje van de ijsberg is? De gehele Hyundai Groep behoort namelijk zowaar tot de grote conglomeraten ter wereld. Je kunt het zo gek niet bedenken of Hyundai maakt het, meestal industrieel gerelateerd. Wanneer je dit weet komt het H-LET exoskelet allicht niet als een verrassing. Toch is het een van de coolste uitspatttingen van een automerk die we dit jaar te zien kregen. Lees meer »

Porsche 911 GT3 Soundbar

Porsche 911 GT3 Soundbar

Muziek is om van te genieten. In eerste instantie auraal natuurlijk, maar al vaker wil het oog van de audiofiel ook wat. Zeker als de zintuigen van die persoon ook nog eens van een petrolhead blijkt te zijn. Porsche raakte zodoende een gevoelige snaar toen het de 911 GT3 Soundbar presenteerde, deels gemaakt van een echte GT3-uitlaat. Hoe gaaf! Lees meer »

Paralympics rolstoel by BMW

Paralympics rolstoel by BMW

Wanneer je je als automerk profileert als een sportief automerk kan je het niet nalaten je beste been voor te zetten in de daadwerkelijke sportwereld. Dat doet BMW dan ook niet. Al jaren is het technologisch partner van het Olympische team van de Verenigde Staten. Zo schitterde in Rio afgelopen zomer een door BWM ontwikkelde rolstoel tijdens de Paralympics. Lees meer »

Volkswagen Golf GTI kinderwagen

Volkswagen Golf GTI kinderwagen

Door het gesjoemel met dieselmotoren hebben heel wat klanten hun achterste laten zien aan Volkswagen. Sommigen gingen zelfs daadwerkelijk over tot de daad. Beetje kinderachtig. Toch bestaat er sinds kort een Volkswagen die je schaamteloos te kakken mag zetten. Deze Golf GTI kinderwagen. Lees meer »

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner

Bentley heeft al heel wat knotsgekke merchandise op haar naam staan. Maar de creabea’s bij het Britse prestigemerk zijn nog lang niet uitgeput, zo getuige het zogenoemde Bentayga Fly Fishing by Mulliner, een super-de-luxe koffer voor wie de Bentayga nog niet ontspannend genoeg is. Lees meer »

Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station

Lamborghini Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station

Vergeet elke soundbar of docking station die je ooit eerder hebt gezien. Als maker van zinvol geweld op vier wielen trok Lamborghini dit jaar ook het doek van deze Aventador Esavox Carbon Firbe Docking Station Speaker. Ja, je lees het goed, een draagbare muziekspeler. Maar dan eentje die 125 centimeter breed is, dik 50 kilo weegt en 25 mille kost. Zoiets kan enkel Lamborghini bekokstoven. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken