Nieuws

Help jezelf de winter door met deze autofilms op Netflix

De donkere dagen voor Kerst is niet de meest enthousiasmerende periode voor petrolheads. Je vierwielige trots staat vrijwel continu zielig te wezen. Zelfs al was je je auto om de dag, de voldoening is van korte duur. En die tijdelijke winterwielen helpen ook al niet bij het druilige weer. Kortom, het is doorbijten deze maanden. Hou vol! Die stralende lente en zomerzon komen wel weer. Tot die tijd: laat Netflix je deze winter doorkomen met uren en uren aan autofilms. Een greep uit de collectie van nu.

Taxi Driver, 1976

Taxi Driver, 1976

Tijdens een zoektocht naar een minderjarige prostituee krijgt een losgeslagen taxichauffeur te maken met totale waanzin en vervagend normsbesef in de maatschappij. Lees meer »

Apex: The Story of the Hypercar, 2015

Apex: The Story of the Hypercar, 2015

De innovatieve Christian von Koenigsegg van het gelijnamige automerk introduceert zijn mileuvriendelijke, hoogwaardige hyperauto op een markt vol sterke concurrenten als Ferrari en Porsche. Lees meer »

Drive Angry, 2011

Drive Angry, 2011

Een crimineel ontsnapt uit de hel om de sekte te vinden die zijn dochter heeft vermoord en haar baby vermoord en haar baby ontvoerd, en probeert de baby te redden voordat de groep haar offert. Lees meer »

Fast & Furious 7, 2015

Fast & Furious 7, 2015

Een bende illegale straatracers heeft voor een normaler leven gekozen, maar hun rust wordt verstoord door iemand die wraak zoekt. Lees meer »

Rush, 2013

Rush, 2013

Het waargebeurde verhaal over de rivaliteit tussen de onstuimige Britse Formule 1-coureur James Hunt en Niki Lauda, halverwege de jaren zeventig, die ontaardt in dé Grand Prix van 1976. Lees meer »

Pulp Fiction, 1994

Pulp Fiction, 1994

Twee mannen werken voor een machtige topcrimineel, genaamd Wallace. De één komt in de problemen als hij de vrouw van Wallace een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace zelf verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die hem belazert en er met z'n geld vandoor gaat. Lees meer »

The Italian Job, 1969

The Italian Job, 1969

Een dief wil een goudschat stelen en als onderpand voor een nieuwe fabriek gebruiken. De dekmantel voor de roof is een verkeersopstopping tijdens een voetbalwedstrijd. Lees meer »

The Transporter 3, 2008

The Transporter 3, 2008

Een chauffeur die zonder vragen pakketjes bezorgt wordt wederom gevraagd een opdracht uit te voeren. Hij weigert in eerste instantie, maar wordt later alsnog gedwongen de zenuwslopende rit uit te voeren. Lees meer »

Joy Ride, 2001

Joy Ride, 2001

Een student gaat op een roadtrip met zijn vriendin en zijn knullige broer. Ze halen een gemene grap uit met een vrachtwagenchauffeur, maar krijgen al snel spijt. Lees meer »

Starsky & Hutch, 2004

Starsky & Hutch, 2004

Californië, 1975. Starsky en Hutch, twee eigenzinnige politieagenten, moeten op bevel van hun meerdere samen op pad. De ontdekking van een lijk op het strand van Bay City brengt ze op het spoor van een omvangrijke drugshandel. Lees meer »

Miami Vice, 2006

Miami Vice, 2006

Twee Miami Vice detectives krijgen de opdracht undercover te gaan, om drie aan elkaar gerelateerde moorden op te lossen. Hiervoor moeten zij zich voordoen als drugtransporteurs, die zendingen Zuid-Florida binnenloodsen. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken