Nieuws

Alfa Romeo Stelvio hangt al rond in fabriek

Alfa Romeo Stelvio hangt al rond in fabriek

Medio november zal de Stelvio, Alfa's allereerst SUV ooit, dan eindelijk worden onthuld. Met naar verwachting veel bombarie, zoals dat hoort bij een grote verrassing. Echter dan moet Alfa niet nog eens een misser als deze maken waardoor de auto mogelijk vroegtijdig uitlekt.

Deze afbeelding van een hangende Alfa Stelvio in Fiat's fabriek in Cassino is afkomstig uit een bedrijfsvideo die het merk op YouTube had geplaatst. De Italianen ontdekten de fout die erin was geslopen snel en de video is al weer offline gehaald. De Italiaanse website Passione Auto Italiane was er niettemin als de kippen bij om toch een screenshot van de Stelvio te maken.

Betaalbare Levante?

Gelukkig voor Alfa was de Stelvio op het moment dat 'ie gefilmd werd nog gehuld in camouflage. Maar de hoeveelheid daarvan is minder hevig dan we tot dusver zagen. De contouren van de SUV zijn hierdoor beter zichtbaar en spontaan moesten we aan de Levante denken. Je weet wel, de nog niet zo lang geleden gelanceerde SUV van Maserati.

Gezien de lovende berichten over de Levante geen verkeerde auto om mee vergeleken te worden. Een logische keuze ook van Alfa, aangezien verwantschap schaalvoordelen oplevert en een voordeeltje kan het geplaagde merk wel gebruiken. Echter, prijs je (als Alfist) nu niet al te gelukkig; op dikke zescilinders hoef je niet te rekenen. Maar goed, op 15 november krijgen we daar pas echt uitsluitsel over.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken