Nieuws

The Grand Tour met voormalig Top Gear-trio geeft teken van leven

The Grand Tour met voormalig Top Gear-trio geeft teken van leven

Terwijl Top Gear nog altijd het gesprek van de dag vormt, maar dan in negatieve zin, blijft het opvallend stil rond het nieuwe autoprogramma van diens oude anchormannen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. The Grand Tour heeft inmiddels al wel een logo!

Het is momenteel genieten geblazen rond het 'nieuwe' Top Gear. Niet zozeer de afleveringen zelf, want die vallen flink tegen volgens het kijkerspubliek. Er zou geen chemie zijn tussen de nieuwe presentatoren en dan met name Chris Evans en Matt LeBlanc. De Friends-ster heeft zelfs al aangegeven op te stappen als Evans dat niet eerder doet. Kortom, de betere soap.

12 afleveringen per seizoen

The Grand Tour, het rivaliserende, nieuwe autoprogramma van de voormalige TG-leden is ondertussen druk bezig met de opnames ervan, gesponsord door het Amerikaanse Amazon Prime. In totaal komen er 36 afleveringen, verdeeld over 3 jaar.

Retro of juist oubollig?

Wat we als (betaalde?) kijkers er precies van kunnen verwachten is nog steeds koffiedik kijken. De fameuze autovrienden laten er weinig over los en doen er nogal mysterieus over. Maar het logo van The Grand Tour alvast verklappen wordt dan weer graag gedaan, hoogstpersoonlijk door praatgraag Clarkson op zijn Twitter-account.

We hebben ons eens laten vertellen dat een logo de weerspiegeling vormt van alles wat een bedrijf doet, bezit en produceert. En tja, in dat opzicht duimen we dat The Grand Tour een stuk verfrissender zal zijn dan het logo doet weergeven. Beetje oubollig, is het niet? Of juist retro? Zeg 't maar…

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken