Nieuws

Pagani Huayra Pearl doet watertanden

Pagani Huayra Pearl

Wat is er in vredesnaam gaande momenteel?! Het ene na het andere pk-monster wordt uit de hoge hoed getoverd. En wat er ook nog gaat volgen, deze Pagani Huayra Pearl spant ontegenzeggelijk de kroon. Wauw!

Pagani had 'm al aangekondigd middels een schimmige teaser. En nu het doek van de Huayra Pearl af is, moeten we onze mond eigenhandig dichtduwen om niet het toetsenbord onder te kwijlen. Want tjonge jonge, wat een Bella Macchina!

Vol knipoogjes

Elke Pagani Huayra is vrij extreem, maar waar de Huayra BC daarin nog een stap verder ging (met allerhande spoilers), oogt de Pearl juist relatief sober. Maar sober is goed in dit geval. Heel goed.

Het 'naakte' carbon gespoten in donkerpaars staat de Huayra ontzettend lekker – maar is dit algemeen, want elke Zonda die in een aangrenzende tint is uitgebracht kreeg de handen ook in grote getale op elkaar. Niet te missen doet ook de opgedeelde achtervleugel, nog zo'n (stille) knipoog naar de Zonda. De S om precies te zijn. En hiermee houdt het niet op qua verwijzingen. De Zonda R had namelijk ook al eens zo'n 'snorkel' op zijn dak.

One-off

Over de techniek van deze vermoedelijke one-off wordt met geen woord gerept. Maar zelfs al is dit ongemoeid gelaten, dan hoeft de Huayra Pearl zich allesbehalve te schamen. 700 pk en 900 Nm is genoeg.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Pagani Huayra Pearl
Pagani Huayra Pearl
Pagani Huayra Pearl
Pagani Huayra Pearl
Pagani Huayra Pearl
Pagani Huayra Pearl
Pagani Huayra Pearl
Pagani Huayra Pearl
Redactie
Door Redactie

Zoeken