Nieuws

Nederlands vriendenconcept 'Share a Porsche' gelanceerd

Share a Porsche

Een Porsche rijden is kostbaar, dat weet iedereen. Toch hoef dat niet bij een droom te blijven. Want nu is er Share a Porsche, een uniek Nederlands concept waarmee een 911, Cayman of Boxster valt te leasen samen met vrienden. Dat scheelt.

Porsche wil meer mensen laten genieten van een Porsche, maar nu zelfs de occasionprijzen van het merk – wegens populariteit – de pan uitstijgen valt dat niet mee. Mede daarom heeft het Share a Porsche bedacht. Met Share a Porsche is het mogelijk om met twee, drie of vier vrienden een Porsche te delen zonder de auto aan te schaffen.

Enkel tanken

Hoe dit mogelijk is? Wel, het geheim van Share a Porsche is een private lease-constructie waarbij iedere deelnemer een vast maandbedrag betaalt op basis van een vooraf bepaald aantal kilometers. Hierbij zijn alle vaste kosten, zoals onderhoud en reparatie, motorrijtuigenbelasting, alsook de verzekering inbegrepen. De brandstofkosten zijn dan wel weer voor eigen rekening.

Handige app

Om Share a Porsche voor al je deelnemende Porsche-vrienden overzichtelijk te maken is er een speciale app ontwikkelt. Met deze app wordt inzicht gegeven over bijvoorbeeld over het resterende kilometertegoed, maar kunnen er ook ritten worden ingepland. Handig als een van de deelnemers een langgekoesterde date heeft met de liefde van zijn leven.

Komt maar op met die GT3!

Helaas, dat gaat helaas niet. Het wagenpark van Share a Porsche bestaat enkel uit speciaal geselecteerde jong gebruikte 911, Boxster en Cayman modellen uit het Approved-aanbod van de Nederlandse Porsche Centra. Op de website van Share a Porsche is het aanbod per dealer te vinden.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Share a Porsche
Share a Porsche
Share a Porsche
Redactie
Door Redactie

Zoeken