Nieuws

Privé een Volvo V40 rijden voor € 349,- per maand

Privé een Volvo V40 rijden: € 349,- per maand

Wil jij zonder zorgen een nieuwe Volvo V40 rijden? Dat kan. Zonder daarvoor in één keer de nieuwprijs op tafel te leggen. Dankzij Volvo Private Lease staat er al voor € 349,- per maand een gloednieuwe V40 Nordic bij je voor de deur.

Deze Private Lease aanbieding van Volvo is aantrekkelijk voor particulieren, maar ook voor kleine zelfstandigen en wie met zijn privéauto ook zakelijk rijdt en daarvoor een vergoeding ontvangt. Een groot bedrag ineens uitgeven (of lenen) voor de aankoop van een nieuwe auto is niet nodig en de vaste kosten van verzekering, wegenbelasting en onderhoud zijn bij de leaseprijs inbegrepen.

“Consumenten die via Volvo Private Lease een leasecontract afsluiten weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan”

Privé een Volvo V40 rijden: € 349,- per maand
Privé een Volvo V40 rijden: € 349,- per maand
Privé een Volvo V40 rijden: € 349,- per maand

Complete Nordic-uitvoering

Het maandbedrag van € 349,- is berekend op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Daarnaast wordt de V40 dan uitgerust in Nordic-uitvoering met een complete uitrusting die bestaat uit onder meer lichtmetalen wielen en het geavanceerde veiligheidssysteem City Safety, dat automatisch een noodstop kan uitvoeren bij snelheden tot 50 km/uur. In de Volvo V40 T2 Nordic+, waarvan het leasetarief 395 euro per maand bedraagt, is ook het connectiviteits- en navigatiesysteem Volvo Sensus met 7-inchscreen en High Performance Audio standaard.

Privé een Volvo V40 rijden: € 349,- per maand

Keurmerk Private Lease

Volvo Private Lease heeft het onlangs in het leven geroepen Keurmerk Private Lease ontvangen. Dit is een onafhankelijk initiatief van diverse consumentenvertegenwoordigers, waaronder de Consumentenbond. Het Keurmerk Private Lease is een kwaliteitsnorm op basis van vijf zekerheden, samen te vatten in de termen 'veilig, verantwoord en vertrouwd'. Consumenten die via Volvo Private Lease een private leasecontract afsluiten, weten dus zeker dat ze niet voor verrassingen komen te staan en dat ze zorgeloos van hun nieuwe leaseauto kunnen genieten.

Alle informatie over Volvo Private Lease en het tijdelijke aanbod met de V40 T2 Nordic is helder en overzichtelijk te vinden op de website.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Privé een Volvo V40 rijden: € 349,- per maand
Redactie
Door Redactie

Zoeken