Nieuws

Bizar: in de rij voor de nog te onthullen Tesla Model 3

Bizar: In de rij voor de Tesla Model 3

Het is officieel: Tesla mag zich voortaan tot het selecte clubje merken scharen waartoe ook Apple en Mediamarkt behoren. Want de nieuwe Model 3 is nog niet eens onthuld, ook niet diens prijs, of overal ter wereld staan gegadigden al in de rij ervoor.

Gut, dat we dat nog zouden meemaken: lange rijen voor de showrooms van een automerk, nog voordat het gewenste product officieel is gelanceerd. Het overkomt Apple regelmatig, maar het gebeurt nu ook bij filialen van Tesla Motors. En niet alleen in de Verenigde Staten en Hong Kong, maar ook in ons eigen Amsterdam.

Bizar!

Kennelijk hebben velen blind vertrouwen op de Tesla Model 3 waarvan morgen het doek wordt getrokken. Er eentje reserveren kan echter al sinds vanochtend, tegen een aanbetaling van 1.000 euro. Vandaar de rijen. Hoeveel het restbedrag luidt is nog niet bekend. Naar verluidt gaat de Model 3 in ons land tussen de 30.000 en 40.000 euro kosten.

Duidelijkheid daarover zal overigens een stuk eerder aanbreken dan de dag waarop de kopers van het eerste uur hun nieuwe aanwinst in ontvangst kunnen nemen. De Model 3 arriveert op z'n vroegst pas eind 2017 bij de dealers. In Amerika welteverstaan. Voor de Europese koper is het zelfs wachten tot (begin) 2018. Een Model X als tussendoortje misschien...?

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken