Nieuws

Prijzen van gefacelifte Peugeot 2008 bekend

Prijzen van gefacelifte Peugeot 2008 bekend

Onlangs stelde Peugeot de (zeer subtiel) vernieuwde 2008 voor en binnenkort volgt daarop de dealerintroductie. Maar eerst de prijzen. Dit zijn ze.

Eigenlijk is er wat prijzen betreft (ook) weinig nieuws onder de zon. Die blijven namelijk beginnen bij € 18.200,-. Dit tarief geldt voor de Peugeot 2008 1.2 PureTech met 82 pk en in de uitvoering Access. Ook dit uitrustingniveau is niet veranderd ten opzichte van het pre-faceliftmodel.

Active

Wil je meer luxe, dan is er zoal de Active-uitvoering. Daarvoor vraagt Peugeot een meerprijs van € 2.320,- waarmee de totale vanafprijs op minstens € 20.520,- komt te liggen. De meeruitrusting ten opzichte van de Access is gelijk gebleven, behalve dat Peugeot Connect SOS voortaan tot de standaarduitrusting behoort. Ook is het zo dat bij de Active de verchroomde onderdelen (bij de Access) vervangen zijn door een glanzend zwarte afwerking. Een iets sportiever getinte uitvoering dus.

Allure

De Allure heeft een meerprijs van € 2.300,- bovenop de voordeligste Active en is er vanaf € 22.820,-. Dat is € 400,- meer dan de vorige 2008, maar de uitrusting is uitgebreider. Dat bevat namelijk nu ook het zogeheten Mirrorscreen met het populaire Apple Carplay en Mirrorlink. Daarnaast is de Allure bedeeld met een nieuw type koplampen met zwarte maskers en zijn de buitenspiegelkappen in de kleur van de carrosserie gespoten in plaats van chroom. Ook heeft de Allure kunststof wielkastranden, zilverkleurige beschermplaten en nieuwe lichtmetalen 16 inch velgen (type Aquila).

GT-Line

Tot slot de GT-Line, de topuitvoering. Die is er vanaf € 25.290,- en beschikt zoal over specifieke 17 inch velgen van het type Eridan Noir Briljant, de functie Grip Control, extra getinte ruiten, skidplates uit RVS en een zichtbare uitlaat. Binnenin de GT-Line tref je een interieurafwerking in zwart met rode stiksels.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen van gefacelifte Peugeot 2008 bekend
Prijzen van gefacelifte Peugeot 2008 bekend
Prijzen van gefacelifte Peugeot 2008 bekend
Prijzen van gefacelifte Peugeot 2008 bekend
Redactie
Door Redactie

Zoeken