Nieuws

Maserati Levante aan de prijs

Prijzen Maserati Levante bekend

Dat de Maserati Levante de neus ophaalt voor de topklasse SUV's van Audi, BMW en Mercedes, wisten we. Maar dat de kersverse Italiaan qua prijsstelling zelfs de Porsche Cayenne voorbij zou steken…

Maserati zet hoog in. Dat is het aan haar stand verplicht natuurlijk en dat toont het aan de hand van de prijzen voor de Levante. Die beginnen namelijk bij een dikke ton. Om precies te zijn bij € 102.529,-. Voor dit geld rijd je de Levante Diesel, goed voor 275 pk uit een 3.0 liter V6. De Levante S, een benzine met 430 pk en een acceleratietijd van 5,2 seconden, wisselt van eigenaar voor € 140.371,-.

Prijsvergelijk

Ter vergelijk: de Porsche Cayenne Diesel, ook voorzien van een drieliter V6 maar met 263 pk iets minder sterk, rijd je voor € 94.600,-. Toch zo'n acht mille verschil. Ten opzichte van de meer mainstream SUV's zoals de BMW X5 en Audi Q7 is het verschil nog iets groter. De V6-diesels van deze Duitse SUV-giganten beginnen immers bij respectievelijk € 88.500,- en € 91.499,-. Bovendien spreek je in beide gevallen ook nog eens over respectievelijk 313 en zelfs 333 pk voor de Ingolstadter.

Twee optiepakketten

Voor de Levante zijn twee uitrustingspakketten verkrijgbaar: het Luxury Package en een Sport Pack. Daarnaast biedt Maserati keuze uit diverse rijassistentiesystemen, waaronder adaptieve cruise control met automatische Start&Stop-functie, Forward Collision Warning, een automatisch remassistentiesysteem en Lane Departure Warning. Op de optielijst staan onder meer ook een dodehoeksensor, een surround view-camera en een automatisch bediende achterklep.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen Maserati Levante bekend
Prijzen Maserati Levante bekend
Prijzen Maserati Levante bekend
Redactie
Door Redactie

Zoeken