Nieuws

#populair

Deze 5 Genève-primeurs ga je veel tegenkomen

Leuk al die supercars, maar hoe vaak ga je die daadwerkelijk tegenkomen op straat? Van deze vijf in Genève onthulde primeurs achten wij de kans een stuk groter. Sterker nog, wij denken dat je deze zelfs veelvuldig tegen zult komen op onze wegen.

Renault Scénic

Renault Scénic

De nieuwe Scénic, met zijn standaard 20 inch lichtmetalen wielen, wordt een (graag) geziene gast in het Nederlandse straatbeeld. Velen zijn er al groot in geworden en ook nu weer zullen gezinnen massaal vallen voor de Franse MPV. En ditmaal juichen wij het ook gewoon toe, want hij ziet er goed uit toch? Lees meer »

Volvo V90

Volvo V90

Hele hockeyclubs zijn met de V70 vervoerd. Als trouwe metgezel werden de velden overal in het land bezocht. De V90 neemt dat stokje over. En aangezien de V70 al behoorlijk over tijd is zullen we zijn opvolger vermoedelijk heel snel in grote getale het land zien veroveren. Lees meer »

Toyota C-HR

Toyota C-HR

Ook Toyota stapt in het segment van de compacte crossover. Met een primeur, want de C-HR is de eerste hybride in deze klasse. Zijn belangrijkste concurrent? De Nissan Juke. Lees meer »

Audi Q2

Audi Q2

Niet alleen Toyota debuteert in het compacte crossover-segment, ook Audi stapt erin. Met deze Q2. Hij wordt gepositioneerd aan de bovenkant van zijn klasse en laat bovendien Audi's nieuwe designrichting zien. Die is tenminste herkenbaar in de binnenspiegel. Lees meer »

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

De QV is natuurlijk ook onze favoriet, maar dit zal uiteindelijk de Giulia gaan worden die je in het straatbeeld gaat zien. Leuk, want na door de zoveelste Passat te worden ingehaald is deze Giulia een welkome afwisseling. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers