Nieuws

Bentley Mulsanne Grand Limousine: 6,5 meter weelde op wielen

Bentley Mulsanne Grand Limousine

Stel je wilt met vier personen in de allerhoogste vorm van luxe vervoerd worden. Budget speelt geen rol, uitstraling wel. Tsja, dan kun je bijvoorbeeld bij de Mulliner-afdeling van Bentley aankloppen. En dat is precies wat er een tijdje geleden gebeurde met deze Mulsanne Grand Limousine als resultaat.

De briefing bij Bentley's Mulliner-afdeling was simpel: 'bouw een auto waarin vier personen een gelijkwaardige vorm van comfort ervaren'. Het ervaren team ging met deze opdracht aan de slag en ontwierp, ontwikkelde en bouwde deze unieke Mulsanne Grand Limousine. Een auto die ruim een meter langer is dan de al 5,5 meter strekkende 'gewone' Mulsanne. De hoogte nam ook toe, met 79 mm om precies te zijn.

“Het perfecte rijdende kantoor toch?”

over de Bentley Mulsanne Grand Limousine

Private jet-gevoel

Die extra meter is volledig ten goede gekomen aan de achterpassagiers. Bentley creëerde er plaats voor vier personen die tegenover elkaar zitten in een opstelling die nog het meeste doet denken aan het interieur van een private jet. Dankzij een speciale glazen wand is met een druk op de knop de bestuurder van de passagiers te scheiden. Communiceren gaat vervolgens via een intercom.

Rijdend kantoor

Het interieur is rijkelijk voorzien van hout, leer en prachtige zachte tapijten. Daar voegde Mulliner bovendien iPad-opladers/docks aan toe evenals houten uitklaptafeltjes en een flessenkoeler met kristallen glazen. Het perfecte rijdende kantoor toch?

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Bentley Mulsanne Grand Limousine: 6,5 meter weelde op wielen
Bentley Mulsanne Grand Limousine
Bentley Mulsanne Grand Limousine
Redactie
Door Redactie

Zoeken