Nieuws

Audi Q2

Audi blijft teaseren met Q2

Ook Audi is aan het teaseren geslagen nu de Autosalon van Genève dichtbij komt. En het hoeft geen betoog dat het plaagstootje om een nieuw Q-model draait, vermoedelijk de Q2.

't Is wachten op de Audi Q2
Update 26 februari 2016 - Geen idee hoeveel er nog gaan volgen, maar zonet heeft Audi teaser nummer drie de wereld ingeslingerd. Wederom van de voorzijde.

Update 22 februari 2016 - De nieuwe Audi Q2 is in aantocht en iedereen moet dat weten. Teaser twee van de mini-crossover uit Ingolstadt is inmiddels ook een feit.

Audi heeft nogal wat crossover-concepts voorgesteld de laatste jaren en je weet zodoende niet altijd welke daarvan uitmondt in een heus productiemodel. Van de Crosslane Concept is dit dan weer zo goed als zeker, niet in de laatste plaats vanwege de optisch vergelijkbare prototypes die om de haverklap opduiken.

Begin van de pikorde

Zeer waarschijnlijk gaat Audi dit model in Genève presenteren als de nieuwe Q2. Wat natuurlijk meehelpt aan dit sterke vermoeden, is de teaserafbeelding. Daarop vallen de huidige Q's van Audi te zien, keurig in rangorde geparkeerd. Echter is er naast de Q3 een plekje vrijgehouden. Vast geen toeval…
Redactie
Door Redactie

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
't Is wachten op de Audi Q2
Audi Q2

Zoeken

Merk- & modeldossiers