Nieuws

AMG-dealer: 'Mag het een MV Agusta meer zijn?'

AMG-dealer: 'Mag het een MV Agusta meer zijn?'

De relatie tussen Mercedes-AMG en MV Agusta wordt steeds inniger. Zo ziet de CEO van de Italiaanse motorfabrikant het wel zitten om de F4, Brutale, Stradale en Turismo zij-aan-zij aan de AMG-GT en overige AMG's te verkopen. Bij de Mercedes-dealer.

'Mag het een beetje meer zijn? Een MV Agusta Brutale Dragster RR LH4 bijvoorbeeld?' We zien het de Mercedes-AMG verkoper zo zeggen. Met veel enthousiasme en tegelijk bloedserieus. En waarom ook niet? Mensen die van snelle auto's houden, hebben vaak ook een zwak voor snelle motorfietsen en vice versa. Kortom, twee vliegen in een klap.

Showroom-decoratie

Toch is het nog niet zover dat je binnenkort twee keer op en neer naar de Mercedes-dealer moet; eerst voor het ophalen van je nieuwe AMG-GT en later nogmaals voor je MV Agusta F3 800 (die in productie wordt genomen).

Maar de modellen van MV Agusta zullen binnenkort wel als decoratie te bewonderen zijn bij 127 verkooppunten van AMG. Dat is de eerste stap naar een innigere samenwerking. En ondertussen droomt Giovanni Castiglioni, de baas bij MV Agusta, gewoon verder over het bovenstaande.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken