Nieuws

Smart fortwo cabriolet: goedkoopste cabrio van NL

Prijzen nieuwe Smart fortwo cabriolet

Wil je een gloednieuwe cabrio rijden maar er zo minimaal mogelijk budget voor vrijmaken? Dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Smart fortwo cabriolet staat binnenkort bij de dealers. En dat is met een vanafprijs van € 16.995,- de goedkoopste cabriolet.

De prijzen beginnen bij € 16.995,- voor het model met de 71 pk driecilinder en twinamic automatische transmissie met dubbele koppeling. Voor het model met 90 pk en twinamic beginnen de prijzen bij € 17.595,-. Handgeschakelde varianten zullen later aan het modellenaanbod worden toegevoegd.

Bijzonder dak

De nieuwe Smart fortwo cabrio verandert met een druk op de knop in slechts 12 seconden - en bij iedere snelheid - van een gesloten tweezitter in een auto met groot vouwschuifdak – tot uiteindelijk een cabriolet met volledig geopende kap. Deze flexibiliteit is te danken aan het tritop vouwdak en de uitneembare dakbalken. Het opbergvak voor de dakbalken bevindt zich in de achterklep.

Laat het voorjaar maar komen

De Smart fortwo cabrio staat in maart bij de dealer. Naast de drie uitrustingsvarianten biedt Smart de mogelijkheid om de auto op tal van vlakken volledig te personaliseren. Wil je overigens net iets meer auto maar alsnog voordelig rijden? De Fiat 500C en Citroën DS3 Cabriolet komen op plaats 2 en 3 als het op prijs aankomt.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Prijzen nieuwe Smart fortwo cabriolet
Prijzen nieuwe Smart fortwo cabriolet
Prijzen nieuwe Smart fortwo cabriolet
Prijzen nieuwe Smart fortwo cabriolet
Redactie
Door Redactie

Zoeken