Nieuws

Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease

Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease

Private lease onder particulieren is populairder dan ooit. Niet gek, want je bent verzekerd van een spiksplinternieuwe auto zonder om te hoeven kijken naar onderhouds- en reparatiekosten, verzekering en zelfs pechhulp. Is zorgenvrij rijden helemaal jouw ding, dan heeft Volvo de V40 Nordic Private Lease voor je.

Een gelikte uitstraling, prettig rijgedrag en een stil interieur, alsook alle moderne luxe die je als automobilist kan wensen; een gloednieuwe auto bezitten is een droom voor velen, maar relatief weinig mensen zien deze uitkomen. Toch is het bereikbaarder dan velen denken. Dankzij private lease. Want hiermee kun je voor relatief weinig geld de auto van je dromen rijden. Wat te denken van de Volvo V40 T2 Nordic of de nog completere V40 T2 Nordic+? Vanaf € 349,- per maand is de V40 Nordic van jou.

Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease
Zorgenvrij rijden met Volvo V40 Private Lease
Volvo introduceert 'behaaglijke' V40 en V60 Nordic+
V40 T2 Nordic

Met het private leasen van de Volvo V40 T4 Nordic hoef je vrijwel nergens zorgen om te maken. Niet om onderhoudskosten en eventuele reparaties, alsook niet om het betalen van wegenbelasting. Die neemt Volvo allemaal voor rekening. Zelfs banden zijn bij de prijs inbegrepen, net als lichtmetalen wielen en City Safety, het veiligheidssysteem dat automatisch een noodstop kan uitvoeren bij snelheden tot 50 km/uur. Het enige wat Volvo van je vraagt, is tanken. Dat vergeten zou namelijk niet zo slim zijn.

“Met private leasen hoef je je vrijwel nergens zorgen om te maken”


V40 T2 Nordic+

Mag het gerust nog wat luxer? Dan schuift Volvo graag de V40 T2 Nordic+ naar voren. Die biedt – voor € 40,- per maand extra – alle voordelen en gemakken van de V40 T2 Nordic, plus daarbovenop Dual Xenon-koplampen, verwarmbare voorstoelen, de via je smartphone te bedienen parkeerverwarming en Volvo Sensus-navigatie met Performance Audio.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Volvo introduceert 'behaaglijke' V40 en V60 Nordic+
Redactie
Door Redactie

Zoeken