Nieuws

Dit zijn dé 10 auto's van 2015

De mooiste, de snelste, de meest veelbesproken, we hebben er al heel wat behandeld. Maar wat waren nu dé 10 auto's van 2015? Welke auto's zijn van groot belang geweest of zullen juist nog van groot belang gaan worden? Wij hebben er tien geselecteerd die synoniem staan voor autojaar 2015.

De nieuwe Volvo XC90

De nieuwe Volvo XC90

De eerste generatie mag dan twaalf jaar hebben meegedraaid, hij werd in één klap weggevaagd door zijn opvolger. Zonder meer een van de meest besproken auto's van 2015 en tegelijkertijd enorm succesvol ook. Lees meer »

De Audi RS 6 van Jon Olsson

De Audi RS 6 van Jon Olsson

Iedere autoliefhebber, of je de RS 6 van Jon Olsson nu mooi vindt of niet, heeft het nieuws over de brute diefstal en vervolgens de verwoesting van de unieke auto met pijn in het hart aangehoord. Hij behoort daarmee wat ons betreft tot de allerbelangrijkste onderwerpen van 2015. Lees meer »

Een nieuwe Mazda MX-5

Een nieuwe Mazda MX-5

Een hele schare liefhebbers heeft de Mazda MX-5 in het hart gesloten. En terecht! Want de combinatie van sportiviteit en betaalbaarheid maakt de Japanner al jarenlang tot die lieveling. De komst van een nieuwe generatie vormt dan ook wereldnieuws. Lees meer »

Opel's nieuwe generatie Astra

Opel's nieuwe generatie Astra

Een nieuwe Golf, Focus of Astra, het is sowieso groot nieuws. Dit jaar was het de Astra die in de schijnwerpers stond. En Opel zette haar beste beentje voor. Meer dan ooit tevoren heeft het de lat behoorlijk hoog gelegd en ons versteld doen staan. Lees meer »

Vaarwel Laguna, welkom Talisman

Vaarwel Laguna, welkom Talisman

De vaak negatief besproken Laguna is niet meer. Zijn opvolger heet Talisman en die moet de strijd om de consument in het D-segment ook voor Renault weer op gang brengen. Lees meer »

De derde generatie Skoda Superb

De derde generatie Skoda Superb

De Skoda Superb heeft in de voorgaande generaties nu niet bepaald bekend gestaan als een verrassend mooie auto. Wel ruim, voordelig en als een geweldige keuze. Bij de nieuwe generatie voegde Skoda daar meer emotie aan toe. En de eerste tekenen laten al zien dat Skoda daarmee een heel goede stap heeft gezet. Lees meer »

Jaguar F-Pace

Jaguar F-Pace

Hij trad op tijdens de Tour de France, schitterde in talloze teasercampagnes en werd vervolgens met veel spektakel onthuld tijdens de IAA in Frankfurt. Jaguar's eerste SUV heeft het nieuws behoorlijk gedomineerd. Lees meer »

De Bentley onder de SUV's

De Bentley onder de SUV's

Niet alleen de F-Pace is veelbesproken, ook die andere Britse SUV wist de gemoederen flink bezig te houden. En wat wil je ook als er superlatieven als 'snelste' en 'krachtigste' om je heen hangen. Lees meer »

Alfa Romeo's belofte

Alfa Romeo's belofte

De Giulia wordt al zoveel jaren aangekondigd dat de daadwerkelijke onthulling ervan een hoogtepunt vormt voor iedere autoliefhebber, maar met name voor de Alfisten. En dat Alfa Romeo maar mondjesmaat met informatie kwam en zijn komst nu ook nog eens uitgesteld heeft blijft ervoor zorgen dat de Giulia in het nieuws blijft komen. Lees meer »

Topklasse cabriolet van Mercedes-Benz

Topklasse cabriolet van Mercedes-Benz

Cabrio's in de topklasse zijn dun bezaaid. Sterker nog, eigenlijk heb je alleen Bentley en Rolls-Royce die er eentje aanbieden. Alle andere cabrio's van pakweg 2 ton (in euro's) zijn sportauto's. En daarmee is de komst van de S-klasse Cabriolet een bijzondere gebeurtenis. Lees meer »

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken