Nieuws

De Bugatti Chiron wenst je fijne feestdagen

De Bugatti Chiron wenst je fijne feestdagen

Bugatti grijpt de feestdagen aan om de Chiron voor het eerst in volle glorie te tonen. Helaas nog wel in verpakking en het duurt nog maanden voordat er uitgepakt mag worden.

Bugatti bouwt de spanning rond de Chiron zorgvuldig op. Met nog drie maanden tot aan de officiële onthulling op de Autosalon van Genève komt het moment suprême in zicht. En dat belooft een knaller van jewelste te worden. Groots vuurwerk in de vorm van maar liefst 1.500 pk en een oplage van slechts 500 exemplaren (waarvan een aanzienlijk deel nu al verkocht is).

Onmiskenbaar familie

Of de Chiron ook visueel de show gaat stelen, blijft gissen vooralsnog. De eerste levenstekenen zijn veelbelovend, maar tegelijkertijd willen we niet overenthousiast zijn. De Veyron was van nature geen klassieke schoonheid en afgaande op deze blauwe kerstkaart is de Chiron overduidelijk familie. Dat valt gerust op te maken uit het silhouet. De neus (daar waarmee de Veyron de tongen behoorlijk losmaakte) is evenwel een stuk scherper bij de Chiron, zo lijkt het. We gaan het zien, begin maart.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken