Nieuws

Bugatti Chiron begint al meer op Vision Gran Turismo te lijken

Uitgeklede Bugatti Chiron oogt als een serieuze badass

Zo zie je maar weer, het kan iedereen zomaar overkomen: je sukkelt wat op een willekeurige autoweg en pardoes haalt het zwarte gevaarte je in waarop de ganse autominnende wereld heeft gewacht. Dit is de Bugatti Chiron zoals je hem nog niet eerder zag.

3 december 2015 - Kennelijk valt het niet mee om de Bugatti Chiron van voren op camera vastleggen (zou de 1.500 pk hier iets mee te maken hebben?), maar nu is het dan toch gelukt. Met dank aan de inspanningen van het Britse Autocar.

Naam Chiron officieel

Dit prototype van de Bugatti Chiron, de inmiddels officiële naam van de Veyron-opvolger, werd gespot in het noorden van Italië. Of de brute looks allemaal definitief zijn, is niet zeker. Evenwel zijn er diverse stijlelementen die overeenkomen met de contouren van de verpakte Chiron toen 'ie tijdelijk op vliegveld LAX stond geparkeerd, onderweg naar een preview voor geïnteresseerde kopers.

Vision Gran Turismo
De kenner zal opmerken dat de middensectie nog van de Veyron lijkt te zijn. Maar we zien ook lijnen van de Vision Gran Turismo, Bugatti's bijdrage aan de racegame Gran Turismo. Kortom, dit prototype verklapt nog niet voor de volledige 100% de uiteindelijke looks van de Chiron. Niettemin zijn we zeker een stapje dichterbij gekomen van de 1.500 pk sterke en 2 miljoen euro kostende hypercar.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Bugatti Chiron is badass
Bugatti Chiron is badass
Bugatti Chiron is badass
Bugatti Chiron is badass
Redactie
Door Redactie

Zoeken