Nieuws

Audi Q7 e-tron TDI (15%) te bestellen

En de (richt)prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...

Er wordt door de zakelijke markt met veel aandacht uitgekeken naar de Audi Q7 e-tron TDI quattro. En dat is zo vreemd niet, want de grote stekker-SUV komt ondanks een aangescherpte regeling toch in aanmerking voor 15% bijtelling. En bestellen kan vanaf heden.

De begin 2015 gepresenteerde plug-in hybride-versie van de Audi Q7 heeft een prijskaartje van € 85.000,-. Interesse kon al gemeld worden bij de dealer en wie toen de knoop al doorhakte, zal komende lente kunnen rijden. In het geval van lease dus tegen een aantrekkelijk bijtellingstarief van 15%. Officieel is de Q7 e-tron TDI pas vanaf nu te bestellen.

Diesel-hybride

De Q7 e-tron is Audi's eerste Audi diesel-hybride. En dat is momenteel nog een unicum. Concurrent BMW bijvoorbeeld heeft er bij de X5 PHEV voor gekozen om de elektromotor te koppelen aan een benzinemotor en ook Volvo koos met de XC90 Twin Engine voor die lay-out.

Prijsvergelijk met de concurrentie

Over die concurrenten gesproken: Audi lijkt de prijs van de Q7 e-tron heel zorgvuldig te hebben bepaald. De X5 is er namelijk eveneens vanaf € 85.000,-. De XC90 kost op zijn beurt € 75.995,-. Qua vermogen ontlopen ze elkaar wel behoorlijk: de Audi noteert 374 pk, de BMW 313 pk en de Zweden weten 407 pk uit de beide motoren te halen.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
En de (richt)prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
En de (richt)prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
Redactie
Door Redactie

Zoeken