Nieuws

De nieuwe BMW 7-serie

De nieuwe BMW 7-serie

De nieuwe BMW 7-serie is er! En ondanks dat de revolutie aan de buitenzijde eerder een evolutie genoemd kan worden mag de nieuwe BMW 7-serie zich wel degelijk een revolutie noemen. Want wat is er onderhuids een technologie in de 7-serie verwerkt.

Het is ongekend hoeveel nieuwe en vooruitstrevende technologieën één nieuwe auto kan bevatten. De nieuwe BMW 7-serie is daar een perfect voorbeeld van. Wil je de auto op afstand inparkeren? Verwelkomd worden door bijzondere LED-verlichting of profiteren van perfect zich dankzij de 600 m ver schijnende laserverlichting? Het is slechts een greep uit de 12 highlights van de nieuwe BMW 7-serie.

Nieuwe BMW 7-serie opent de aanval

BMW heeft met de nieuwe 7-serie een heel duidelijk doel voor ogen: de Mercedes S-klasse de stuipen op het lijf jagen. Want als je dacht dat enkel Mercedes zich op de achterpassagier richt dan heb je het mis, ook BMW slaat die weg in. Natuurlijk blijft de 7-serie een auto waarbij je ook zelf rijplezier kunt beleven (voor zover dat kan met een auto van dit formaat) maar de achterpassagiers baden eveneens in ongekende weelde. Bekijk hier alles over de nieuwe BMW 7-serie.

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers