Nieuws

McLaren P1 voor Graaf Dracula

McLaren P1 by MSO

McLaren Special Operations, beter bekend als MSO, kan zichtbaar moeilijk stilzitten. Daar is niets mis mee, maar de maatwerkafdeling van McLaren Automotive moet langzaamaan een beetje gaan oppassen dat het geen karikatuur van zichzelf wordt met al die verschillende uitvoeringen van de P1.

Van de McLaren P1 zijn er slechts 375 gebouwd. Bar weinig dus, waarmee exclusiviteit is gegarandeerd. De P1's die MSO onder handen neemt zijn stuk voor stuk uniek en daarmee nog specialer dan de 'normale' exemplaren, waarvoor de opdrachtgever al zeer diep in de buidel heeft moeten tasten. Echter, als MSO zo doorgaat, komt er een moment dat juist de niet extreem opgeleukte P1's meer bijzonder zijn dan die van MSO. Gewoon geel is dan ineens goud voor wie van exclusiviteit houdt.

Graaf Dracula
Smaken verschillen, maar elke P1 van MSO wordt er ook niet altijd even fraaier op. Al zijn er uitzonderingen. Een two-tone kleurige carrosserie is helemaal in momenteel en de eigenaar van deze P1 gaat graag mee in die trend. Tot in het interieur toe. Ondanks dat het stuur aan de linkerkant zit zou de opdrachtgever in Engeland wonen. Met Roemeens familie-wortels zeker…?

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties
McLaren P1 by MSO
McLaren P1 by MSO
McLaren P1 by MSO
Redactie
Door Redactie

Zoeken

Merk- & modeldossiers